Gaziburma

GAZİBURMA, imalat alanını 700 m2 ye, satış yerini 165 m2 ye genişletmiş ve ayrı olarak tanzim etmiştir. Üretim miktarını ve kalitesinide gelişen teknolojiden istifade ederek arttırmıştır.

0 (216) 354 27 27 iletisim@gaziburmamustafa.com
52 A, Dr. Orhan Maltepe Cd. Pendik/İST
Title Image

Sarıyer Baklava Siparişi

Sarıyer Baklava Siparişi - Saray Sarması

Sarıyer Baklava Siparişi

Sarıyer Baklava Siparişi - Saray Sarması

Sarıyer Baklava Siparişi – Saray Sarması

Boğazın maviliklerini yutmuş, İstanbul ormanlarının yeşilliğiyle süslenmiş Sarıyer, İstanbul’un en güzel ilçelerinden birisidir. Karadeniz kıyısı ile Boğaz’ın bitişiğinde bulunan, Avrupa yakasının güzide ilçelerindendir. Sarıyer baklava siparişi, Sarıyer cevizli baklava, bu yeşille mavinin karıştığı ilçe için alabileceğiniz bir sürü hizmetten sadece bir tanesidir. Rumeli Hisarı’na nazır bir manzarada, keyifli bir esintide çay eşliğinde fıstıklı baklavanızı tadabileceğiniz, masalsı bir yerdir Sarıyer.

Bizans dönemlerinden beri hayatın bulunduğu, geliştiği, serpildiği bu bölge, günümüzde Türkiye Cumhuriyeti için de kritik önem taşır. 350 binden fazla nüfusu içinde barındırmasının yanı sıra, Polis Okulları, Askeriye Bölgeleri bulunur Sarıyer’de. 7’den 70’e insanların bulunduğu, farklı milletlerden, farklı dinlerden insanların yaşadığı, kozmopolit bir bölgedir. Bu kadar insan çeşitliliği, yemek çeşitliliğinin de bölgede artmasını sağlamıştır. Sarıyer Börekçisi, hepimizin duyduğu, en az bir kere tadına baktığı yöresellikten ulusallığa ulaşmış yemeklerden sadece bir tanesidir.

İstinye, Rumeli Feneri, Tarabya gibi hepimizin bildiği, İstanbul için ayrı ayrı önemlere sahip semtleri bulunur. Kilyos’ta denize girebilir, İstanbul merkezinde yaşayamayacağınız bir tatil havası yaşayabilirsiniz. Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü, veya Koç Üniversitesi Kampüsü gibi ülkemizin önemli üniversiteleri de Sarıyer’de kampüs açmış, bölgenin genç nüfusuna katkıda bulunmuştur.

Bu kadar genç insanın bulunduğu bölgede, gençlerin aradığı farklı deneyimleri de sunan işletmeler bulunur. Eğlence sektörünün yanı sıra, yeme içme hizmetleri de gençlerin aradığı hizmetlerdendir. Fast food restoranları sık sık bulunduğu gibi, Sarıyer börekçileri gibi yöresel tatlar da bulunur. Fakat en çok itibar görenler tatlıcılardır. Özellikle fıstıklı baklava ve cevizli baklava, bölgede büyük talep yaratır.

Online Sarıyer Baklava Siparişi – Gaziburma Mustafa

Sarıyer Baklava Siparişi - Saray Sarması

Sarıyer Baklava Siparişi – Saray Sarması

Gündüzoğlu Baklavaları, Maraşlı Baklava Börek gibi yerlerden baklava yiyebilirsiniz. Fakat fıstıklı baklava veya cevizli baklava için standartlarınız çok yüksekse, İstanbul en iyi baklava yiyebileceğiniz yer olan Gaziburma Mustafa’ya gelebilirsiniz. Gaziburma Mustafa, otuz yılı aşkın süredir Pendik Batı Mahallesi’nde bulunan tek şubesinde hizmet vermektedir. En iyisi olduğu baklava dışında, sütlaç, katmer, künefe gibi tatlıları da yiyebilir, aynı zamanda börek ve kahvaltı da yapabilirsiniz.

Gaziburma Mustafa, tek şubesinin dışında evlere siparişle de hizmet vermektedir. Gaziburma Mustafa’nın menüsünde bulunan onlarca tatlıyı şu yöntemlerle evinize kadar isteyebilirsiniz:

  • Pendik’e gelerek, tek şubemizden hizmet alabilir,
  • Telefon numaramızdan bize ulaşarak siparişinizi verebilir,
  • İnternet sitemiz üzerinden canlı destek aracılığı ile hizmet alabilirsiniz.

Üzülerek belirtiyorum ki, henüz Sarıyer baklava siparişi vermek isteyenler için bir hizmetimiz bulunmamaktadır. Hangi ilçelere hizmet verdiğimizi buradan görebilirsiniz. Gaziburma Mustafa’nın Pendik’te bulunan tek şubesine ise istediğiniz zaman gelerek en güzel cevizli baklava ve fıstıklı baklavaları her zaman tadabileceğinizi unutmayın.